Bovenbalk
Navigatie Home Over de instucteurs Informatie Aanmelden Navigatie


Over de instructeurs

 

Mark Wong Sioe volgde na het behalen van het Atheneum diploma op het Veluws College te Apeldoorn de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) in Zwolle. In 1979 begon hij zijn karatecarrière bij de sportschool van Boy Schreuders. Al gauw behaalde hij zijn zwarte band en maakte jaren deel uit van de nationale kernploeg. Na het plotselinge overlijden van zijn leraar besloot hij zich toe te leggen op het lesgeven en volgde de rijkserkende opleiding leraar karatedo met karategoeroe Jaap Smaal als mentor. Naast karate beoefende hij ook sporten als kenpo, boksen, schermen en judo. Mark Wongsioe

 

Mark Steinhauer Zwartbander Mark Steinhauer begon na judo eveneens met karate bij sportschool Schreuders en doet inmiddels ruim 25 jaar aan deze sport. Daarnaast is deze sportieve zelfstandige ondernemer bijna dagelijks actief bezig met o.a. fitness, hardlopen, zwemmen en tennis.  Sporten betekent voor hem ontspanning en het lesgeven aan kinderen geeft hem grote voldoening. Naast het ondernemen en vele sporten maakt hij ook graag tijd vrij voor zijn gezin dat ook enigszins is aangestoken met het sportvirus.

 

Het doel van deze zelfverdedigingcursus is voor beide instructeurs om de onzekerheid die veel kinderen van deze leeftijdscategorie hebben te verminderen. Door ze kennis te laten maken met conflictsituaties en aan te geven hoe ze daar mee om kunnen gaan zullen ze zelfverzekerder en weerbaarder worden. Beide heren hebben voor deze cursus extra trainingen in diverse disciplines gevolgd. Zij hopen deze kennis met veel plezier over te kunnen brengen op de cursisten.

 

 

 

 

 

 
   
onderbalk